Rólunk

Vásároljon márkás ruhákat olcsóban mint a kiárusításokban

5 ok amiért nálunk vásároljon

-- 1500 márkás termék
-- 19 világmárka
-- 100% termékmennyiség raktáron
-- 15 000+ vásárló kiszolgálása évente
-- standard brit alapú ügyfélszolgálat

 

A Fashion4VIP-nél több, mint 1500 fantasztikus, világhírű márkát vásárolhat a Nagy-Britanniában található raktárainkból. Az árukat közvetlenül küldjük, de az ügyfélszolgálatot és a panaszokat Magyarországon kezeljük.

Az áraink a legalacsonyabbak Magyarországon, a kiárusításokkal szemben is versenyképesek vagyunk.

19 luxus márkát képviselünk, amelyeket mindenki imád. Ezek minden országban az ún. „Love brands“ - Ralph Lauren, Gant, Hugo Boss, Armani vagy Burberry. Ezek a márkák használják a legminőségibb anyagokat.

A Fashio4VIP cég angol csoporttal dolgozik, így szinte naponta kapcsolatban vagyunk a legújabb trendekkel és újdonságokkal az angol és világ divatjával. Tisztában vagyunk vele, hogy amennyiben imádja a dizájnos ruhákat, ékszereket és kiegészítőket, akkor a piacon található és megjelenő legújabb termékekre vágyik.

Mi számtalanszor hamarabb jutunk hozzá az újdonságokhoz, még azelőtt, hogy ezek megjelennének a hivatalos márkás csatornákon. Vásárlóinkat lenyűgözi a ruháink, ékszereink és kiegészítőink magas minősége. 2014-ben több mint 15 000 vásárlót szolgáltunk ki és a felmérések szerint a vásárlóink 96%-a ajánlana minket az ismerőseinek.

 

Filozófiánk: Minőségi árut akarunk forgalmazni versenyképes árakon, olyan embereknek, akik ezt értékelni fogják.


Néhány mondat rólunk

A cégünket 2011-ben Harry Muskee úr alapított Angliában. Nagyon büszke rá, hogy pont ott sikerült befutnia, ahol óriási nyomás nehezedik az árakra és az ügyfélszolgálatra.

Mivel a termékeit és szolgéltatásait az igényes britt ügyfelek vették igénybe, úgy döntött, hogy Magyarországon is terjeszkedni fog. Ennek köszönhetően mostantól Magyarországon is vásárolhat márkás ruhákat versenyképes árakon.

A világdivat mellett a brit típusú ügyfélszolgálattal is büszkélkedhetünk.  Üzletekkel rendelkezünk 5 európai államban, és tisztában vagyunk vele, hogy aki nem tesz meg mindent a ügyfelekért, az nem marad meg sokáig a piacon. Magyarországi részlegünkön 6 ember dolgozik, akik a webáruház működéséért és a termékek kiszállításáért felelnek. Kizárólag online módon áruljuk a termékeinket, ennek köszönhetően nagyon alacsonyan tarthassuk az árainkat.

A luxus márkákkal végzett munka az életünk, szeretünk kommunikálni az emberekkel, akiknek hasonló az érdeklődési körük. Ügyfeleink 50%-a minimum kétszer, de gyakran még többször vásárol.

Az alacsony haszonkulccsal értékesített termékeink mellett, nem kell óriási pénzeket költenünk a reklámokra, és elsősorban a vásárlóinkat tekintsük értéknek, ők azok, akiket keresünk. Ők azok, akik további ügyfeleket hoznak nekünk. Az ügyfeleink szükségletei vagy problémái első helyen állnak nálunk.

 
Imádjuk a TOP márkákat

A működésünk 4 éve alatt valami hihetetlen sikerült nekünk! Annyi luxus világmárkával kötöttünk szerződést, hogy mások erről csak álmodhatnak. Az ismert márka, ahogy mondani szoktuk – BÓNUSZ! Vásároljon no-name pólót és 5-10 mosás után ez már meg is látszik. A márkás pólók hosszantartóan megtartják a minőségüket. Ebben rejlik a fő ereje – az anyag minőségében!

Miben vagyunk a legjobbak?
Vásárlóink elmondhatnák, hogy remek termékeket árulunk -  ingeket, pólókat és felsőket. Az ingekből a legvásároltabbak a Ralph Lauren, pólókból Gant, Hugo Boss vagy Ralph Lauren. Felsőket kizárólag Armani-tól érdemes vásárolni. A nők imádják a Burberry kendőket. De ennél sokkal többet kínálunk.

Raktárunkban 19 top márka található, mint amilyen Alexander McQueen, Burberry, Abercrombie & Fitch, Fred Perry, Hugo BOSS, GANT, La Martina, Gianfranco Ferre, Calvin Klein, G-STAR, IPARELDE, Tommy Hilfiger, SuperDry, U.S. Polo, Via Bellucci, Lacoste, Armani, Paul Shark

A vásárlóink kb. 20%-a nem maguk számára vásárolnak, hanem a partnereiknek akarnak örömet szerezni. Ennek a trendnek igyekeztünk hozzáigazítani az ügyfélszolgálatunkat, amely nagyon szívesen segít a kiválasztásnál.

Szeretjük ezt csinálni! Cégünk egyfolytában növekszik és szeretnénk vezető pozíciót elfoglalni az EU-n belül. Ezen felül a luxus termékekkel végzett munka örömet szerez nekünk. Nemzetközi cég vagyunk sok-sok tapasztalattal!

A klienseinknek sokszor ingyenes szállítást biztosítunk, bónuszokat adunk ékszerek formájában, ha a vásárló túllép egy bizonyos összeget, továbbá márkás táskákat adunk minden egyes termékhez.

Szeretné lecserélni a megvásárolt terméket? Semmi gond… A brit piacon tapasztaltuk, hogy a vásárlókkal sosem szabad harcolni. Ön mint vásárló az a kincs, amelyet pátyolgatni kell és meg kell hallgatni. Bízunk benn, hogy ha meg lesz elégedve, jó reklámot csinál nekünk az ismerősei között.

Kezdjen el márkás cuccokat vásárolni versenyképes árakon még ma!


A csapatunk

Mudr. Jan Rigo
A cseh webáruház igazgatója
... ő felel az egész csapatunk működéséért
Harry Muskee
A cég tulajdonosa
... jobb árakat tárgyal ki és új márkákat fedez fel
Bc. Filip Kamaz
Ügyfélszolgálatos
... bármilyen problémát megold és jó tanácsokat ad
David Řehoř
Reklamáció és termékcsere
... ha nem ül a méret, vagy valami probléma keletkezik
 
Matěj Němecs
Raktár
... ő felel a termékek időbeni kiszállításáért
Miranda Berkel
Webáruház fejlesztő
... ő felel a webáruház helyes műkődéséért és fejlesztéséért
JUDr. František Novotný, Ph.D
Jogi Osztály
... a cég jogi dolgaiért felelek